HOGE KWALITEIT PRODUCTEN & DUURZAME MATERIALEN

Onze diensten

Cabrioletkappen

Een cabrioletkap is een kap die uit 2 delen bestaat. Met de juiste bevestigingsmaterialen, uitritsbare zijkanten, kleppen over de ramen. Ze staan er strak op en passen bij de lijn van uw boot.

Meer info

Slaapmatrassen

Goede nachtrust is belangrijk, ook als u op uw boot bent. Hiervoor maken wij in overleg met de klant een passend matras in elke vorm. Slaapmatrassen maken wij in alle vormen en diktes.

Meer info

Bootkussens

Bootkussens op maat gestoffeerd. Uw kussens voor binnen als buiten, met nieuwe vullingen of de oude opnieuw bekleden. In de kleuren van de boot of juist net even eens wat anders.

Meer info

Giekkleden

Is een simpele oplossing om uw kuip tegen regen en zonlicht te beschermen. Het biedt u extra leefruimte en bescherming tegen de zon of regen. Verhoogt het comfort aan boord aanmerkelijk..

Meer info

Biminitops

Een bimini is een zeil die gebruikt wordt om schaduw te creëren op de boot. Dit zeil wordt om een aluminium buizen frame bevestigd aan de achterzijde van de boot. De bimini is snel en gemakkelijk op te zetten.

Meer info

Bootstofferingen

Bootstoffering is onze specialiteit! Of het nu gaat om vervanging van bestaande hoezen van kussens, of compleet nieuwe. Wij kunnen dit geheel voor u inmeten en verzorgen.

MEER INFO

Dekzeilen

Een dekzeil is een afdekkleed dat geheel over de boot heen valt. Een goed dekzeil beschermt uw dek het hele seizoen. Tegen weersinvloeden zoals zon, regen, wind, vuil die uw dek kunnen beschadigen.

Meer info

Stoffeerwerken

We werken met duurzame stoffen en vullingen. we adviseren u graag met het zoeken naar de juiste vulling of bekleding. Is de oude vulling nog goed dan stofferen wij hem met de door u gekozen stof.

Meer info

Speciaal maatwerk

Staat u product of dienst niet er tussen? Of bent u op zoek naar een custom made oplossing/product? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Meer info

Caravan Artikelen

In onze moderne zeilmakerij leveren wij ook op het gebied van caravan artikelen. Ook kunnen wij op verzoek allerlei soorten oplossingen maken voor caravans & campers. Informeer gerust geheel vrijblijvend naar mogelijkheden en prijzen.

Meer info

Railingkleden

Wilt u uit de wind en/of uit het zicht op uw boot zitten? Railingkleden worden aan uw railing bevestigd en biedt u bescherming tegen de wind. Deze railingkleden worden uitsluitend opmaat gemaakt en om uw railing heen bevestigd.

Meer info